Hallo wereld. Wij gaan beginnen! De inleiding….

Hallo allemaal! Ik ben Jeroen Baaij en ik vind het ontzettend leuk om stukjes te schrijven over van alles en nog wat. Morgen begint de Tour 2017 in Düsseldorf. De Tour is voor ons een van de allermooiste sportevenementen. De Tour is een beetje religie doorspekt van heroïek, drama en ultieme prestaties.

Afgelopen week was ik op bezoek bij Janna van Zon. Janna en ik delen dezelfde passie, namelijk het wielrennen. En tijdens ons bezoek leek het ons leuk om blogs te gaan schrijven over zaken rondom en in de Tour die ons erg interesseren. Met dit bericht start onze gezamelijke blog en ik nodig jou graag uit om onze verhalen te lezen. Wij willen u graag meenemen in ons enthousiasme voor de Tour.

Janna van Zon is al heel lang een uitmuntend schrijfster van columns, verhalen en boeken. Janna kan ontzettend goed beeldend schrijven. Je leest de verhalen met een beeld erbij. En dat lezen doe je vervolgens met ontzettend veel plezier. Janna sluit zich in de drie weken van de Tour letterlijk en figuurlijk op om maar niets van de Tour te hoeven missen. Janna zal u een beeld geven hoe zij de Tour ziet, beleeft en wat haar bezig houdt in de komende drie weken.

Jeroen Baaij is een recreatief schrijver. Jeroen vindt het leuk om op zijn FaceBook pagina vooral zaken te beschrijven die met sport te maken hebben. Ajax is daarbij een favoriet onderwerp. Hij zal u een beeld geven over de Tour op zijn eigen wijze met een mengelmoes van humor, cynisme en passie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.